Miljø

Det er ikke kun det synlige og mærkbare resultat som er revolutionerende ved Eco Steam systemet, det er også et stort slag som er vundet på naturens vegne.

97% af klodens vand er saltvand, 2% er fastfrosset på nord og sydpoler, mens kun 1% er vand som anses for at være sikkert at drikke –og det vasker vi biler med! Det er der heldigvis råd for nu, og ethvert skridt i den rigtige retning er af stor betydning.

Den traditionelle vaskehal har et vandforbrug på et minimum omkring de 100-200 liter pr. vask. Hertil kommer sæberester, kemikalier og store mængder spildevand. Eco Steam systemet anvender et max vandforbrug på 1-2 liter pr. komplette rens, inde og ude. Intet spild og ingen tilsatte kemikalier, da processen i sig selv resulterer i et perfekt sterilt og allergivenligt resultat.

Heldigvis lever vi i en tid, hvor det bliver nemmere og mere tilgængeligt at træffe dagligdagsbeslutninger som ikke kun er til gavn for os selv, men også for miljøet, hvilket i sidste ende er to sider af samme sag.